ISO 5671:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 16 مايو 2023 ·

Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — Specification

ملفات الوثيقة ISO 5671:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 5671:2023

This document specifies requirements for dried chive (Allium schoenoprasum L., family Liliaceae) in cut and ground forms.

It is also applicable to dehydrated chive, i.e. artificially dried chive.

Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 12224-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 1: Classification and performance requirements
ISO 33405:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Reference materials — Approaches for characterization and assessment of homogeneity and stability
ISO 33406:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Approaches for the production of reference materials with qualitative properties
ISO 12224-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 2: Determination of flux content